Home / Godsaker & Efterrätter / Cakepops med chokladöverdrag
14 september, 2016

Cakepops med chokladöverdrag

Posted in : Godsaker & Efterrätter on by : Herbalstore Taggar:

image_pdfimage_print

Cakepops med chokladöverdrag


Saftiga cakepops med mjukt innehåller och krämigt chokladöverdrag. Gluten, mejer och sockerfria. Perfekta till barnkalas eller fika. Går hem hos både vuxna, barn och den största sockerråttan.

ca 11 st

Ingredienser
0,5 fp valfri muffinmix (vi har valt den med kokos & chiafrön)
120 g raw choklad

Topping
Bipollen
Hackade pistagenötter
Pitayapulver

Gör så här
1. Blanda muffinmixen enligt instruktioner på påsen
2. Om du har cakepopmaskin: Fyll med smet och grädda tilt de fått fin färg
Om du vill göra dina i ugnen: Rulle smeten till bollar och lägg i små muffinsformar
Grädda i ugnen i ca 15 minuter på 225 grader (håll koll så de inte bränns)
3. Låt bollarna svalna
4. Smält chokladen över vattenbad
5. Sätt cakepoppinnar i bollarna och rulla sedan i den smälta chokladen
6. Strö över valfri topping (här måste du vara ganska snabb så inte chokladen hinner stelna innan toppingen är på)
7. Låt chokladen stelna i kylen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *