27 mars, 2015
Choklad med hallon & blåbärsfyllning

Måtten är inte exakta. Smaka dig fram!
Ingredienser Choklad
60 g kakaosmör
2 msk kakaopulver
1 msk Kokosolja
En skvätt agave sirap/kokossirap
Ingredienser Hallon/blåbärsfyllning
Frysta hallon (ca 250g)
1-2 tsk Blåbärspulver
2 tsk Chiafrön
En skvätt agave sirap/kokossirap
Gör så här
1. Smält kakaosmör och tillsätt kakaopulver, kokosolja och agave sirap.
2. Häll upp hälften av chokladsmeten i formar och låt stelna (det går superfort i frys)
3. Tina hallon i kastrull (om de inte redan är tinade), tillsätt resterande ingredienser och mixa ihop.
4. Häll hallonfyllningen över chokladsmeten, låt svalna
5. Häll över resterande choklad över smeten och låt stelna
6. Avnjut!