27 januari, 2017
Chokladtårta med kokossylt

Chokladtårta med kokossylt
Chokladtårta med kokossylt, mandelsmör med toffee smak och raw choklad. Gudomligt god och går fort att göra. Fri från raffinerat socker, gluten och mejerier.
Ingredienser
Lager 1
1 dl havregryn (glutenfria)
6 st dadlar, urkärnade
1,5 msk kokossylt
Lager 2
1/4 burk mandelsmör med toffee
Lager 3
80 g valfri raw choklad
Gör så här
1. Mixa alla ingredienser till lager 1 i en matberedare
2. Lägg ner smeten i en form och kläm till
3. Häll över cashewsmöret
4. Ställ in kakan i kylen medan du smälter chokladen över vattenbad
5. Ta ut kakan och häll över chokladen
6. Låt kakan stå i kylen till chokladen smält
7. Toppa med vispad kokosgrädde och bär