Home / Matbröd / Frallor med keso & pumpfrön
18 juli, 2017

Frallor med keso & pumpfrön

Posted in : Matbröd on by : Herbalstore Taggar:

image_pdfimage_print

Frallor med keso & pumpfrön

Frallor med keso & pumpfrön – Supergoda frallor som är mjuka och saftiga inuti med en härlig krispig skorpa och gott tuggmotstånd från pumpafröna. LCHF, socker och glutenfria. Perfekt till frukost eller mellanmål.

12 st frallor
Ingredienser
4 ägg
130 g smör
4 dl keso
1 tsk salt
4 tsk bakpulver
4 dl mandelmjöl
2 dl pofiber
1,5 dl pumpafrön
4 msk fiberhusk
Vallmofrön till topping

Gör så här
1. Smält smöret
2. Blanda ihop keso och ägg och mixa sönder keson med en stavmixer. Blanda ner det smälta smöret.
3. Blanda ihop alla torra ingredienser och blanda ner i den blöta smeten
4. Låt smeten stå i ca 5 minuter
5. Rulla smeten till 12 bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
6. Platta till bollarna lite och toppa med vallmofrön
7. Grädda i ugnen i 25 minuter på 175 grader

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *