28 oktober, 2014
Hallonbars med kokos

12 st
Ingredienser
4,8 dl kokosflingor alt. mixade kokoschips
1,2 dl cashewnötter
0,8 dl kokossirap/honung/lönnsirap
1/4 tsk havssalt
Hallonsylt
3,6 dl hallon (färska eller frysta)
1,2 dl urkärnade dadlar
Instruktioner
1. Mixa alla botteningredienser tills du får en smulig konsistens (Blandningen ska
hålla ihop när den ska klämmas)
2. Ta 3/4 av botten och tryck ner ordentligt i din form. Ställ i kylskåp. Mixa ihop sylten.
3. Ta ut botten från kylen och jämna ut hallonsylten ovanpå. Placera i kylen.
4. Förvara barerna minst 1 timme i kylskåp så att sylten kan stelna något
5. Strö över återstående botten på toppen
6. Placera i frysen i minst 3 timmar