Home / Matbröd / Kesobröd med kokosmjöl
23 januari, 2017

Kesobröd med kokosmjöl

Posted in : Matbröd on by : Herbalstore Taggar:

image_pdfimage_print

Kesobröd med kokosmjöl

Kesobröd på kokosmjöl, keso, pofiber och frön. Fri från gluten och socker. Lågt kolhydratinnehåll.

6 st frallor
Ingredienser
3 ägg
125 g keso
5 msk kokosmjöl
4 msk pofiber
3 tsk bakpulver
0,5 dl linfrön
0,5 dl pumpafrön
0,5 tsk salt

Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Blanda ihop allt.
Forma till 6 st runda bollar och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper
Strö över vallmöfrön
Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *