Home / Godsaker & Efterrätter / Rawfood tårta med acai & hallon
2 oktober, 2015

Rawfood tårta med acai & hallon

Posted in : Godsaker & Efterrätter on by : Herbalstore Etiketter:, ,

image_pdfimage_print

Botten
100 g pakannötter eller andra nötter
100 g mandlar
200 g urkärnade dadlar
En skvätt honung
En nypa himalayan salt

Acailager
100 g pekannötter eller andra nötter
0,5 dl kokosmjölk
2,5 dl frysta hallon/blåbär
2 msk acaipulver
0,5 dl honung

Gör så här
1. Mixa alla ingredienser till botten. (Botten ska gå att trycka ner i en form – är den för smulig, tillsätt mer honung så att degen håller ihop.)
2. Mixa alla ingredienser till acailagret och smeta ovanpå botten. In i frysen i några timmar. (Det är viktigt att smeten inte blir FÖR rinnig så tillsätt lite kokosmjölk i taget).
3. Ta fram tårtan en stund innan servering
4. Garnera med bär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *