Home / Matbröd / Rostbröd med keso
22 februari, 2017

Rostbröd med keso

Posted in : Matbröd, Mellanmål & Frukost on by : Herbalstore Taggar:

image_pdfimage_print

Rostbröd med keso

Rostbröd med keso – Receptinspiration kommer från Åse 56 kilo. Supersaftigt och gott rostbröd gjort på keso. Går också utmärkt att använda som bröd till smörgåstårta. LCHF och glutenfritt.

1 limpa
Ingredienser
5 ägg
250 g keso
8 msk kokosmjöl
8 msk kruskakli
2 msk fiberhusk
4 tsk bakpulver
1 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Blanda ihop allt.
  3. Häll ut degen i en brödform
  4. Strö över vallmofrön
  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *