Home / Matbröd / Rostbröd med keso
22 februari, 2017

Rostbröd med keso

Posted in : Matbröd, Mellanmål & Frukost on by : Herbalstore Taggar:

image_pdfimage_print

Rostbröd med keso

Rostbröd med keso – Receptinspiration kommer från Åse 56 kilo. Supersaftigt och gott rostbröd gjort på keso. Går också utmärkt att använda som bröd till smörgåstårta. LCHF och glutenfritt (om du tar bort krusakli).

1 limpa
Ingredienser
5 ägg
250 g keso
8 msk kokosmjöl
8 msk kruskakli (ersätt med fibrex om du är glutenallergiker)
2 msk fiberhusk
4 tsk bakpulver
1 tsk salt

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Blanda ihop allt.
Häll ut degen i en brödform
Strö över vallmofrön
Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *