Home / Lunch & Middag / Sallad på rödkål, spenat & pumpakärnor
26 januari, 2017

Sallad på rödkål, spenat & pumpakärnor

Posted in : Lunch & Middag, Tillbehör on by : Herbalstore Taggar:

image_pdfimage_print

Sallad på rödkål, spenat & pumpakärnor

Sallad på rödkål, spenat, pumpakärnor, avokado, kokosvinäger, olivolja och havssalt. Perfekt tillbehör till middagen eller som lunch.

Innehåller
Rödkål
Spenat
Pumpakärnor
Avokado
Kokosvinäger
Olivolja
Himalayasalt

Gör så här
1. Använd en osthyvel för att riva rödkålen och lägg kålen i en salladsskål
2. Blanda ner övriga ingredienser med rödkålen
3. Blanda ihop olivolja, salt och kokosvinäger och smaka av
4. När dressingen smakar som du önskar – ringla den över salladen och blanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *