21 mars, 2017
Snickerskakor

Följ gärna vår blogg på bloglovin för att få uppdateringar när ett nytt recept dyker upp här
Snickerskakor
Supergoda snickerskakor. Fria från gluten, mejerier och raffinerat socker.
Ingredienser
Botten
1 dl pecannötter
7 st urkärnade dadlar
1 msk jordnötssmör med karamell
1 nypa havssalt
Fyllning
5 st urkärnade dadlar
0,5 st burk jordnötssmör med karamell
En nypa havssalt
Överdrag
80 g choklad med jordnötssmör
Gör så här
1. Mixa alla ingredienser till botten i en matberedare och tryck ut på ett bakplåtspapper. Ställ in i frysen.
2. Mixa ihop fyllningen i matberedaren och bred över botten. Ställ i frysen.
3. Smält chokladöverdraget över vattenbad och bred ut över kakan.
4. Ställ i frysen och ta ut när chokladen stelnat. Skär i bitar och njut.
Förvara kakorna i antingen kylen eller frysen. Om du har de i frysen så ta fram en liten stund innan du ska äta dom.