Home / Matbröd / Tekakor
15 maj, 2017

Tekakor

Posted in : Matbröd, Mellanmål & Frukost on by : Herbalstore Taggar:

image_pdfimage_print

Tekakor

Tekakor – Supergoda och luftiga. Fria från gluten och socker. Perfekta att göra äggsmörgås på. Receptet från 56kilo, men något modifierat.

Ingredienser
3 ägg
100 g keso
1 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
salt

Gör så här
  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Mixa keso och ägg med stavmixer.
  3. Rör ner mandelmjöl, pofiber, fiberhusk, bakpulver och salt.
  4. Låt stå i 5 minuter.
  5. Klicka ut 5 klickar på bakpappersklädd plåt.
  6. Baka i ugnen i 15 minuter tills tekakorna fått fin färg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *